fbpx

Eximia - Nobil SPA

Metoda unică de slăbire și combaterea celulitei de la NOBIL SPA
-Ce este EXIMIA Platinum HR 77?
-ACEASTA ESTE O ALTERNATIVĂ SIGURĂ LA LIPOSUCȚIE ȘI LA TRATAMENTUL CHIRURGICAL
Pentru prima dată în Moldova, în salonul nostru NOBIL SPA, vă prezentăm sistemul unic italian EXIMIA Platinum HR 77 ce este folosit pentru modelarea corporală, precum și pentru lifting facial. EXIMIA este tratamentul revoluționar pentru a obține o piele netedă, corp tonifiat, cît și pentru eliminarea celuluitei. Rezultatul corecției cosmetice EXIMIA este vizibil chiar și după prima ședință.
Cu nu mai puţin de 5 tehnologii ultra-performante înglobate într-un singur echipament, EXIMIA este considerat a fi cel mai performant aparat de slăbire profesională, inovaţia tehnologică cu putere amplificată pe care o utilizează fiind creată pentru a oferi rezultate foarte rapide. Aparatul poate acționa în profunzime, chiar și în cazul unui țesut adipos gros.
Conturarea corporală inovatoare de la dezvoltatorii italieni este unică, sigură și eficientă. În doar 7 ZILE puteți scăpa de 7 centimetri în plus.


Cu EXIMIA Platinum HR 77 la NOBIL SPA vă vom ajuta să rezolvați problema:
1. Obezității locale
2. Celulitei în diferite stadii (inclusiv și a 4-a)
3. Stagnării limfatice
4. Tonifierii corpului
5. Vergeturilor

Cum funcționează EXIMIA Platinum HR 77?


Reducerea volumului are loc datorită utilizării mai multor tipuri de duze pe dispozitiv:
1. Microdermabraziune cu diamante - efectul pielii catifelate, strălucitoare se realizează prin exfolierea blîndă a celulelor moarte. Cicatricile, urmele post acnee, petele de vârstă, ridurile fine sunt, de asemenea, îndepărtate eficient.
2. Laser lipolitic - la expunerea acestuia, depozitele de grăsime sunt distruse, exact cum ați practica un antrenament activ de lungă durată. Puterea sporită a laserului și vibrațiilor asigură distrugerea rapidă a ţesutului adipos, precum și pierderea centimetrilor în plus de pe zonele cu probleme. Acumulările de grăsime din celulele adipoase distruse intră în spațiul intercelular și sunt eliminate din organism în mod natural cu ajutorul sistemului limfatic.
3. Lifting endoradiomagnetic - tehnologie patentată ce combină Vacuumul endermologic cu Radiofrecvenţa monopolară. Undele magnetice și de radiofrecvență ajută la tonifierea pielii, îmbunătățește saturația tesuturilor cu oxigen. Pielea devine netedă și tonifiată, celulita este eliminată.
4. Radiolifting - o luptă activă împotriva celulitei, în care, cu ajutorul curenților de înaltă frecvență este stimulat formarea de elastină și colagen, care ajută la întinerirea pielii și la reducerea ridurilor.

Nobil SPA recomandă un program de 7 sau 10 tratamente care are ca rezultat:
• Pierderea în volum de la 7 la 10 cm.
• Pielea devine netedă și uniformă.
• Sunt eliminate micile riduri și vergeturile.
• Toate grupele musculare sunt antrenate.
• Uleiurile și gelurile speciale folosite în timpul procedurii tonifică pielea și au un efect pozitiv asupra stării generale a pielii.
• Corpul devine frumos și atractiv.

 

Desigur, există contraindicații generale pentru utilizarea acestei metode: cicatrici postoperatorii nevindecate; prezența stimulatoarelor cardiace implantate; boli oncologice; existența calculilor renali sau biliari; tromboflebită; perioadele de sarcină și alăptare; fazele de exacerbare a bolilor cronice.

Personalul cu înaltă calificare al NOBIL SPA oferă servicii de modelare corporală folosind dispozitivul EXIMIA Platinum HR 77, garantând în același timp o atmosferă confortabilă și o abordare individuală pentru fiecare client.