fbpx
Th1

Metoda unică de slăbire și combaterea celulitei de la NOBIL SPA
-Ce este EXIMIA Platinum HR 77?
-ACEASTA ESTE O ALTERNATIVĂ SIGURĂ LA LIPOSUCȚIE ȘI LA TRATAMENTUL CHIRURGICAL
Pentru prima dată în Moldova, în salonul nostru NOBIL SPA, vă prezentăm sistemul unic italian EXIMIA Platinum HR 77 ce este folosit pentru modelarea corporală, precum și pentru lifting facial. EXIMIA este tratamentul revoluționar pentru a obține o piele netedă, corp tonifiat, cît și pentru eliminarea celuluitei. Rezultatul corecției cosmetice EXIMIA este vizibil chiar și după prima ședință.
Cu nu mai puţin de 5 tehnologii ultra-performante înglobate într-un singur echipament, EXIMIA este considerat a fi cel mai performant aparat de slăbire profesională, inovaţia tehnologică cu putere amplificată pe care o utilizează fiind creată pentru a oferi rezultate foarte rapide. Aparatul poate acționa în profunzime, chiar și în cazul unui țesut adipos gros.
Conturarea corporală inovatoare de la dezvoltatorii italieni este unică, sigură și eficientă. În doar 7 ZILE puteți scăpa de 7 centimetri în plus.


Cu EXIMIA Platinum HR 77 la NOBIL SPA vă vom ajuta să rezolvați problema:
1. Obezității locale
2. Celulitei în diferite stadii (inclusiv și a 4-a)
3. Stagnării limfatice
4. Tonifierii corpului
5. Vergeturilor

Cum funcționează EXIMIA Platinum HR 77?

Citește mai departe...
35 Pour Un Forfait Incluant Facial Soin Du Cuir Chevelu Et Un Jus Sante A L Institut Payot 2688302 Regular

Experience supreme este o procedura complexa si relaxanta, care are la baza polizaharide si alge brune. La prima etapa, cu ajutorul Peelingului se inlatura celulele moarte, stimulind astfel regenerarea pielii. Dupa aceasta se aplica serumul hranitor pe baza de plante marine, bogate in minerale (cupru, magneziu, potasiu) si prin miscari usoare intra in tesuturi pentru a restabili fermitatea pielii. Prezenta algelor verzi, bogate in fier si vitamina C protejeaza pielea si joaca un rol important in melanogeneza, prevenind astfel aparitia petelor pigmentare. La final se aplica masca cu continut de:

  • Acid hialuronic cu masa moleculara mica care ajuta la restabilirea nivelului de hidratare a pielii,
  • Alge brune – bogate in vitamine si microelemente care ajuta la protectie impotriva imbatrinirii,
  • Uleiul de catina, bogat in omega 7, acizi grasi esentiali si vitamina E, care poseda proprietati nutritive si antioxidante.

 

Durata Procedurii 75 min

Pret- 1200 MDL